ΘΕΜΑΤΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΑΞΙΔΙΑ ...

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Η μυθική Λίμνη Βουλιαγμένης ...


Σε ελάχιστη απόσταση από το κέντρο της πόλης, υπάρχει ένα φυσικό διατηρητέο μνημείο, με ιαματικά νερά από πηγές βάθους έως και 100 μέτρων, περιτριγυρισμένο από βράχους και πεύκα. Κι αυτό μέρος είναι η μυθική Λίμνη Βουλιαγμένης. Μια φυσική πισίνα, σε οβάλ σχήμα, όπου στον πυθμένα της ανοίγεται η είσοδος ενός υποβρύχιου σπηλαίου μήκους 3.125 μέτρων.

Η μαγεία της όμως δεν περιορίζεται στα πεντακάθαρα ιαματικά νερά της. Ακόμα κι αν αυτά εγγυώνται ευεξία, αναζωογόνηση και τόνωση σε συνδυασμό και με τα διάσημα spa fish, το περιβάλλον της λίμνης διαθέτει μια ιδιαίτερη γοητεία, που όταν την επισκέπτεσαι πρωί... θέλεις να παραμείνεις εκεί μέχρι αργά το βράδυ.

Οι επιλογές που σου προσφέρονται είναι αμέτρητες: Βουτιές σε πεντακάθαρα νερά, με σταθερή θερμοκρασία μεταξύ 22 και 29 °C χειμώνα-καλοκαίρι, πεζοπορία, ποδήλατο, μαθήματα yoga και pilates, βόλτες στο πευκοδάσος και φυσικά δροσερά cocktail δίπλα στις μαγευτικές της όχθες και υπέροχα, ελαφριά πιάτα στο Restaurant της, για κάθε στιγμή.

Ένα Restaurant, που πέρα από το περιβάλλον και τις προσεγμένες του γεύσεις, ενδείκνυται για βραδινές εξορμήσεις, μέχρι και τις πολύ μικρές ώρες.

Και αν όλα αυτά δεν είναι αρκετά για να καταλάβετε τη μαγεία της, μια βόλτα στη Λίμνη της Βουλιαγμένης είναι αρκετή για να σας πείσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχολια σας ...

ATHENS the time is.. Αθήνα η ώρα ειναι ..

ADDTHIS