ΘΕΜΑΤΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΑΞΙΔΙΑ ...

Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014

Είναι η Σκόπελος το τέλειο ελληνικό νησί για διακοπές ... για την Βρετανική Telegraph !!

Travel photo: Artiste.gr 

Ύμνο στο καταπράσινο νησί των Σποράδων, την Σκόπελο, κάνει ο αρθρόγραφος της βρετανικής εφημερίδας Telegraph, τονίζοντας ότι το νησί διαθέτει ό,τι επιθυμήσει ένας επισκέπτης

Οι πόλεις είναι κτισμένες σε ψηλούς λόφους, οι παραλίες είναι ήσυχες, χωρίς δεκάδες τουρίστες και οι ταβέρνες διαθέτουν αυθεντικό παραδοσιακό φαγητό! Αυτή είναι η πρώτη εντύπωση του Βρετανού δημοσιογράφου της Telegraph, για την μαγευτική Σκόπελο, που αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για κάθε επισκέπτη.


Παραλία Λιμνονάρι

Η ταινία «Μάμα μία» που γυρίστηκε στο νησί των Σποράδων πριν δέκα χρόνια και έκανε μεγάλη επιτυχία, δεν έχει αφήσει ίχνος από την θορυβώδη μουσική των ABBA στο ήσυχο νησί! Ο δημοσιογράφος επισημαίνει την αναζωογονητική αυθεντικότητα του νησιού, που ο επισκέπτης την συναντά παντού. Από τις παραλίες που μπορεί κανείς να κολυμπήσει γαλήνια, χωρίς εκκωφαντικούς θορύβους από την μουσική των μπαρ, μέχρι το καλό φαγητό στις τοπικές ταβέρνες και τους περιπάτους στα δρομάκια του καταπράσινου νησιού.


Μηλιά

Η Σκόπελος για τον Βρετανό δημοσιογράφο είναι το τέλειο ελληνικό νησί για διακοπές και η λύση για όποιον αναζητά να απομακρυνθεί έστω και για λίγο από το άγχος της σύγχρονης ζωής.
Πήγη: www.protothema.gr              See more at: http://www.arttravel.gr/index.php?

ADD THIS 1

ADD THIS 2

Facebook Twitter Google+ Pinterest Tumblr Addthis

ADD THIS ...