ATHENS the time is now .. Αθήνα η ώρα ειναι ..

Ταξίδια !!

ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΑΞΙΔΙΑ ...Εδω ειναι το ταξίδι !!

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Το "όνειρο ενός φωτογράφου" Βρίσκεται στην επαρχία Guangxi της Κίνας και τον αποκαλούν τον Ποταμό των Ποιημάτων και των Ζωγραφιών

Φωτογραφίες που σου κόβουν την ανάσα στον Ποταμό Λι ..  των Ποιημάτων και των Ζωγραφιών στην Κίνα!

Πηγη :  mprikiakollame.eu

Αν και υπάρχουν πολλά μέρη στον κόσμο που μπορούν να περιγραφούν ως το "όνειρο ενός φωτογράφου" κάνενα όμως δεν θα σας κάνει να νιώσετε οτι βαδίζεται σε μιά πραγματική ζωγραφιά όπως ο ποταμός Λί. 
Βρίσκεται στην επαρχία Guangxi της Κίνας και τον αποκαλούν τον Ποταμό των Ποιημάτων και των Ζωγραφιών, επειδή είναι περιτριγυρισμένος από απίστευτα τοπία όπως τους πανέμορφους καταπράσινους λόφους, τις κωνικές κορυφές απο ασβεστόλιθο και τις καλλιέργειες ρυζιού.

Επίσης με τον ποταμό Λι συνδέεται και η αλιεία των Κορμοράνων, μια πανάρχαια μέθοδος αλιείας κατά την οποία οι αλιείς χρησιμοποιούν ειδικά εκπαιδευμένα πουλιά, που ονομάζεται κορμοράνοι, για να τους βοηθάνε με τα ψάρια. Αυτά τα πουλιά βουτάνε στο νερό για να πιάσουν ψάρια και στη συνέχεια τα επιστρέφουν στη βάρκα. Ο ψαράς απομακρύνει τα ψάρια από το λαιμό του πουλιού και τα τοποθετεί σε ένα καλάθι. Το μυστικό; Για να κρατήσει το πουλί από την κατάποση του ψαριού, ο ψαράς τοποθετεί ένα καλώδιο γύρω από το λαιμό του πουλιού.

Σας έχουμε βάλει μερικές από τις πιο όμορφες και εκπληκτική φωτογραφίες του ποταμού και των γύρω περιοχών. Σημειώστε ότι οι πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες απεικονίζουν τα πουλιά Κορμοράνους.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχολια σας ...

ADDTHIS

ATHENS the time is.. Αθήνα η ώρα ειναι ..